• Waterval
  • Home
  • Akashakronieken leren lezen

Workshop Akashakronieken leren lezen

De Akashakronieken zijn het archief van je Ziel

In het Veld of Al Wat Is zoals de Akashakronieken ook genoemd worden ligt informatie over het verleden, heden van iedere Ziel. Ook van jou dus. De Kronieken kun je ook zelf leren raadplegen, niet uit nieuwsgierigheid....wel om geholpen en geleid te worden.

Het leren lezen van de Kronieken

brengt je in diep contact met je zieleplan, je Zelf dus. Het (regelmatig) openen geeft je zicht op wie je bent en wat je doet. Leerzaam, verhelderend en helend. Je ontvangt -in antwoord op jouw vragen- ook aanwijzingen om de weg te gaan die het beste bij je essentie past.... zodat je het leven kunt leiden waarvoor je in de wieg gelegd bent.

Waarom zou je de Akashakronieken leren lezen?

Bij je geboorte heb je de grote lijnen van je levensreis vastgelegd. Door jouw zieleplan weer te her-kennen kun je jouw bestemming gaan leven. Natuurlijk heb je daarin als mens je vrije wil en eigen verantwoordelijkheid. Maar als je verbonden bent met Al Wat Is en je innerlijke navigatie, gaat je leven zoveel makkelijker en meer van Zelf.
Daarom vind ik het zo fantastisch om jou te begeleiden in het leren lezen van de Akashakronieken. Want als we allemaal het leven leiden waarvoor we in de wieg gelegd zijn, ziet de wereld er echt anders en beter uit.

Hoe ziet de Masterclass er uit?

Die bestaat uit twee dagdelen. In het eerste dagdeel krijg je uitgebreide uitleg over wat de Akashakronieken zijn. Hoe je toegang kunt krijgen, waar je rekening mee moet houden. Na het ontvangen van de afstemming ga je voor het eerst jouw levensboek openen. Daarmee begint een bijzondere ontdekkingsreis. Thuis ga je daarna heel praktisch aan de slag.
Na 30 dagen vindt het tweede dagdeel plaats. Eerste ervaringen worden gedeeld, vragen beantwoord en je leert vragen te stellen om die in te gaan brengen in de Akasha. Ook leer je hoe je voor andere mensen, dieren de Akashakronieken kunt openen.

Wil je zelf de Akashakronieken leren lezen?

Vanzelfsprekend ben je welkom met je vragen als je eerst nog wat meer wilt weten. Bel gerust!

Wil je meedoen aan deze heel bijzondere Masterclass? Kosten zijn € 450,--.
Kijk voor data in de agenda 

Levenskrachtcoaches® bij jou in de buurt

levenskrachtcoaches

Contact

Elise Snijders
Bittervoornstraat 10
7559 BN Hengelo

Tel. 074 - 277 41 51
E-mail: elise.snijders@allesiseen.nl

Bewustzijnshealing zelf ervaren?

Bekrachtig jezelf en ontdek wat de bewustzijnshealing van Alles is Een voor je kan betekenen: met kort persoonlijk contact vooraf + 3 sessies op afstand à 30 minuten + telefonische nabespreking

Bekijk deal