• Waterval
  • Home
  • Bewustzijnshealing®

Bewustzijnshealing ®

Loopt je hoofd om? Ben je jezelf kwijt? Of heb je gezondheidsklachten?

Het leven is net een rivier

Als water stroomt is er niets aan de hand. Ontstaat er oponthoud door ophoping van takken....dan ontstaan er problemen. Zo gebeurt dat ook in ons wanneer jouw levenskracht niet vrijelijk stroomt. Je lichaam waarschuwt: je bent moe, zit niet lekker in je vel, je ervaart problemen...

De bewustzijnshealing® laat jouw levenskracht weer stromen

Door het uitspreken van een healingcode wordt er door Engelen, dus vanuit het Universum aan je gewerkt. Heel bijzonder om te ervaren dat je bewust gemaakt wordt van wat je bezig houdt. De healing werkt ontspannend en helend. Maakt ruimte in je hoofd en je lijf. Je komt zo meer bij je zelf. Daardoor kun je beter je hart, je intuïtie volgen. De healing is geen kwestie van "geloven" maar "ervaren".
Lees meer over deze unieke healing in het artikel dat in in januari 2019 geplaatst is in de nieuwsbrief van WantToKnow.

Wil je de Bewustzijnshealing® afspreken?

Je bent welkom om te komen. Een behandeling duurt een uur en kost € 60,--.

Veel makkelijker, en ook beter voor het milieu, is om de behandeling op afstand af te spreken. De healing wordt verzorgd terwijl je thuis op bed ligt. Kosten van 1 afstandsbehandeling zijn € 30,--. Heel bijzonder is de 3-daagse. Ontvang op 3 opeenvolgende dagen een afstandsbehandeling van 30 minuten voor € 60,--. Echt een aanrader en bijzondere ervaring. Bel me voor het maken van een afspraak.

Een nieuwe, unieke healing

De bewustzijnshealing® is 5 jaar geleden aan Lia Koek toevertrouwd. Ook ik maak er gebruik van. Dit is echt een heel nieuwe, unieke healing. Waarbij je zelf niets hoeft te doen. Uitsluitend een healingcode gebruiken. Dat kun je overigens zelf ook leren. Heel bijzonder om te ervaren. Ook om te ontdekken dat je daardoor weer meer van binnenuit, met hart en ziel gaat leven. Want laten we eerlijk zijn, veel mensen, misschien jij ook wel, lopen vandaag de dag vast. Vast in alles wat je denkt te moeten...Vast door de vele prikkels die je binnenkrijgt....Vast wanneer je hooggevoelig bent of om andere redenen. Deze healing neemt veel "oud" bij je weg en geeft je juist rust en nieuwe energie.
Lees ook de ervaringen van anderen eens.

Levenskrachtcoaches® bij jou in de buurt

levenskrachtcoaches

Contact

Elise Snijders
Bittervoornstraat 10
7559 BN Hengelo

Tel. 074 - 277 41 51
E-mail: elise.snijders@allesiseen.nl

Bewustzijnshealing zelf ervaren?

Bekrachtig jezelf en ontdek wat de bewustzijnshealing van Alles is Een voor je kan betekenen: met kort persoonlijk contact vooraf + 3 sessies op afstand à 30 minuten + telefonische nabespreking

Bekijk deal